Kuka siis jaksaa jotain meikkijuttuja kesällä? No ei ainakaan, jos on 30 astetta lämmintä which, BTW, I hate.. Noo, eihän Oikea Meikkifriikki pysty tietenkään täysin off modelle kääntymään, joten pientä fotostreamia.

For eff's sake.  Ensinnäkin A) Nicole by OPI-pullot ovat maailman about rumimpia. B) Pullossa lukee New perfect stroke brush.. tarkoittaako se, että vaikka vedät kolme kerrosta, silti lakkauksessa menee sivellinviirut? En ole ikinä törmännyt näin huonoon lakkasiveltimeen. ja C) Justin Bieber-sarjaa, lakan nimi on My Lifesaver. Mitäs juuri puhuttiin tästä julkkishommasta? JB on kyllä niin.. voi jessus. Miten jostain moppitukasta, joka toistelee hitissään baby baby baby, oh baby baby baby, biisin koko sanoma, voi tulla supertähti? I don't wanna know. No, valitettavasti tässä biibersarjassa on ihan kiinnostavia lakkoja, ja tämäkin tosi kaunis sävy, tykkään juuri tällaisista nyt todella paljon.

Love the shade of Nicole by OPI My Lifesaver, but the brush is a disaster, couldn't get an even result, no way.

Mmm baked. Olen tietysti ihan heikkona kaikkiin baked-juttuihin. Milanilta tuli poskipuna- ja luomivärisarja baked-tuotteita. Otin sitten kehutun Luminoso-poskarin. Näitä saa esim. Cherry Culturesta, jos eivät satu olemaan loppu, mutta ostin tämän eBaysta. En ole vielä kasvoille kokeillut, ei ole tehnyt mieli oikein tukkia nyt naamaansa näillä keleillä. Pigmenttiä vaikuttaa kuitenkin irtoavan oikein reippaasti.

Salamalla. /Milani Baked Powder Blush 05 Luminoso with flash.

Tuossa vasemmalla ACW:ltä hankittu L'oreal HIP poskari Coquette, ei tästä ihan ehkä suosikkisävyä tullut tai tule, ja oikealla Milani.

Mun piti jo aikoja sitten hoitaa sivellinpuolta kuntoon.. tilasin nyt kuitenkin erittäin edullisen setin Eco Toolseja, onko nuo nyt sitten aitoja, oli miten oli, kokeilin tuollaista tosi halpaa settiä Kiinasta, ostin eBay UK:sta eikä hintaa tullut varmaan kymmentä euroa.. Tuossahan lukeekin, että sopii hyvin mineraalimeikkien kanssa, en oikeastaan nyt käytä sellaisia, esim. tuo oikealla oleva vimpsotin on mulle turha, mutta tosiaan siinä sanotaan sen olevan Concealer Brush, ja varmaan onkin ihan hyvä irtopeitevärille, jos sellaista käyttää. En ole vielä ehtinyt noita isompia siveltimiä käytellä

(Mineral Powder Brush ja Baby Kabuki), mutta tuntuvat tosi pehmeiltä.

Hiljaisessa harkinnassa on ollut lähinnä siis sisaruksia MACin 239:lle. Se on tuossa vasemmalla, sitten The Body Needsiltä tuollainen Loew-Cornell 3/8" 270, joo tuolla sanotaan, että MAC 239 dupe.. Noh ei nyt ihan kuitenkaan. Sitten Sigman mini SS239, tämä on aika kiva, taisin sieltä AWC:ltä ostaa. Sigmaa on kehuttu, ja on pitänytkin kokeilla heidän tuotteitaan. Nythän he ovat kai muuttaneet tuon numeroinnin tuosta MAC-dupeilusta, mutta netistä löytää tiedot, minkä siveltimen on tarkoitus vastata mitäkin. No ei tämäkään identtinen ole 239:n kanssa, mutta ei sen ihan tarvitse ollakaan, jos muuten on hyvä. Tykkään myös tästä lyhyemmästä varresta. Oikealla on vielä tuosta Eco Tools-setistä Eye Shading Brush, ihan kelvollinen kai hintaansa nähden.

Yes she's one sexy MF. Mutta mitä mitä. Sitten kun vihdoin, ensimmäistä kertaa elämässäni saan hankittua Lash Queenin niin mitä, se vaan sotkee luomet! Olen pari kolme kertaa työaamuina kokeillut ja saanut pyyhkiä luomet ja luomivärit samalla pois, kun ripsaria on enemmän yläluomissa kuin ripsissä. WTF. W.T.F.

Whatta biatch.