Misshan Crystal Nail Polish sävyssä.. öö JGL01 kai. Tässä sarjassa on erilaisella kimalle/kiilto- tms efektillä varustetut lakat, ja J on tässä se.. öhöm joku ja GL tarkoittaa kultaa eli gold. Koska en toistaiseksi ole saanut käsiini Diorin Timeless Goldia, korvaisiko tämä nyt sitten sen? Enpä tiedä. Joka tapauksessa, pikkusormessa on Nubarin Petunia Sparkle ja osittain onnistunut OPIn Silver Shatter kräkläys. Tuo Silver Shatter on todella kaunis. Sinnehan voi alle laittaa jotain räikeitä tai muuten epäonnistuneita hankintoja, joita ei sellaisenaan tule pidettyä. Petunia Sparkle ei tosin ole mikään epäonnistunut hankinta..

Aion varmaan hankkia vielä pari lakkaa tästä sarjasta, vihreän ja tumman kullan.

Mua on kiinnostanut nämä EOSin huulipallot, mutten ole viitsinyt maksaa niistä 10 e. Nyt näin tällaiset uudet kesämaut Passion Fruit ja Strawberry Sorbet ja nappasin ne ebaysta.

INCI oli niin hankalasti leveällä, etten ottanut siitä tallennetta. Pääainesosat ovat Fruit oil, Beeswax, Coconut Oil ja sitä rataa.

Onhan ne ihan hauskoja. Mullahan on vähän sellainen huulirasvojen keräilysyndrooma, jonka yritän pitää hallinnassa.

Inhoan salmiakkijäätelöitä, jotka ovat valkoista vaniljakermajäätelöä ja sitten jotain salmiakki/lakritsiraitoja/kastiketta yäk. Ajattelin kuitenkin testata tätä, ja tämä nyt sentään on mustaa. Kaloreita 230. Kyllä tätä voisi jopa syödä uudestaankin.. ehkä.. mutta mikään ei tietenkään voita Pappagallon Lakritsijäätelöä.