Hei kiitsa posti. Ruttuinen pakkaus sisälsi RoCin Brilliance-sarjan Anti-aging face primerin. Juu sitä on tultu vanhaksi. Mössö itsessään on harmaata geeliä.. kauheasti luvataan tässä: Kuluttajatutkimuksen mukaan 2 viikon käytön jälkeen: 77% felt they could use less or even no makeup after using primer (I like this). 84% saw an improvement in the appearance of lines, wrinkles and pores. 79% saw toned, firmed or tightened skin ja 95% experienced velvety smooth skin.

Ei paha, vai? Tuote on öljytön eikä tuki ihohuokosia ainakaan pakkauksen mukaan. INCIhän toki alkaa: Dimethicone, Dimethicone crosspolymer, Silica, Dimet./Vinyl Dimet. crossp. (juu uudestaan), Zinc, Tocopheryl Acetate ja Copper Powder. Tässä on joku E-Pulse-juttu joka "creates a gentle flow of energy" jne. joka siinä työstää ihoani huomaamattani. Ok mikäs siinä, go ahead. Vanity-täti pistää tämän nyt sitten testiin. Primeriahan jos jotain tähän(kin) vuoden aikaan taas tarvitaan. RoC on Jenkeissä arvostettu merkki varsinkin "edullisten" ja tehokkaiden retinolituotteiden vuoksi , tuotteethan maksavat siellä n. 20$, markettikamaan melkein, Suomessa tuotteiden myyntihinta oli lähemmäs 40 e, ja tällä hetkellä sarjaa ei edes maasta löydy.  Jenkki-eBaysta siis tämäkin metsästetty.

Jaahas, mitäs sitä on nautiskeltu? Danonelta on tullut uusi kausimaku Paradise Coconut-lime. Looove coconut, ja kyllähän ne kookoshiutaleet (?) siellä mukavasti hampaiden välillä raksuvatkin, lime tuo pientä kirpsakkuutta. Liking it. Olisi kiva, jos näissä olisi vähän vähemmän sokeria..purkissa on n. 26 g sokeria ja 233 kaloria, aika paljon voisi sanoa. Citymarketin jenkkihyllystä otin tuon Butterfinger Crispin ja onpa sekin päivä nähty, että oli pistettävä 75% tuosta tuotteesta biojätteeseen. Huhhuh, ei taida peanut butter olla mun juttu, vaikken sitä ikinä myönnäkään. Dietmix patukka on Robbarista, oli niin korea kuosi, että piti testata, tämä oli joku caramel-maku, ja oikein makoisa. Kannattaa maistaa, jos näitä harrastaa. Snickers Almondin otin myös Citymarketista, ja ihan hyvää oli, hintaa taisi kuitenkin olla sen verran, ettei tuota kovin usein tule osteltua.

Tämän ostin keväällä Strawberrynetin alesta ja noh, onhan se kai ihan ookoo, raikas, kuten ulkonäöstä voi olettaa, mutta rullaantuu helposti, jos yrittää esim. sormin levittää meikkivoidetta ja se on aika (eli ERITTÄIN) veemäistä, joten en tule tietenkään ostamaan uudelleen. Onneksi nyt on edes vähän aurinkosuojaa.

Uudesta Alluresta vielä kaunis promokuva OPIn Pirates-kokoelmasta. Hankintaan lähti Silver Shatter, todennäköisesti en hanki noita muita lakkoja..ihan kauniita pastellejahan noissa on ja minisettiäkin on myynnissä, mutta taidan jättää väliin. Ehkä.