Mistäs aloitettaisiin..

Crack is whack ja silleen. Mulla on edelleen hieman ristiriitainen suhtautuminen crackiin. Tässä kuvassa meillä on siis Illamasquan Force alla (tummansininen) ja OPIn Silver Shatter päällä noin niinkuin koemielessä. Odottamisen arvoista on ehkä kohta ilmestyvät China Glazen Crackle Metals, voin vaan kuvitella miltä ne näyttävät mustan lakan päällä. Mutta muuten, ?

Starbucksia saa nyt ihan Suomen marketeistakin, kylmäversiona. Ihan ookoo, en tiedä tuleeko sitten osteltua, hintaa oli reilut 2 e eikä tuossa tainnut olla kuin 2,2 desiä. Tulihan taas maistettua.

Niin se ACW eli All Cosmetics Wholesale. Olen kerran tilannut aikaisemmin ja aina tässä välillä ollut kovasti harkitsemassa tilaamista.. Tuotteet ovat netissä houkuttelevasti esillä, kuvat hyviä, hinnat.. niin no ainakin joistain vanhoista MACeistä rokotetaan kunnolla. Tälle pläjäykselle postareita tuli 16$ eli mielestäni aika paljon. Se jonkun verran hillitsee heräteostoja. Tosin jymäkkä Flat Rate Boxi piti tuotteet ehjänä.

Ostin mm. tuollaisen huulirasvasetin

Ja L'orealin Wear Infinite Kerry's Bronzes luomivärinelikon.. en tiedä onko noissa nyt niin kauheasti pigmenttiä.

ja käyttöohjeet

Muuta paketista löytynyttä; L'orealin HiP voideposkipuna, Gaultierin miesmeikit ja Sigman sivellin. Niistä ehkä jotain myöhemmin.