Okei, ei ihan täydellinen kuva, enkä ollut alunperinkään ajatellut postata tästä kuvia, kun olen sen jo aiemmin tehnyt. Mutta oli ihan pakko, syystä että Nubarin Reclaim on sekä Kaunis että Kiltti. Se on erittäin kaunis sileä, smoooooth holo ja helppo laittaa, siitä kiltteyspisteet. Ihan loistava tapaus. Tätä saa esim. jenkki-ebaysta ihan kohtuuhintaan.

Nubar Reclaim is both pretty and nice, it's a very smooth holo and applies like a dream.

Olin mielestäni vetänyt kynnet aika lyhyiksi, mutta eivät onneksi kovin töppösiltä näytä. Jotenkin tekisi mieli ottaa kynsilomaa.

Get it while you can.

Turha ihmetellä miksi massu pyöristyy. Kele. Pitääkö julkaista kokoajan jotain uutuuksia, joita mun on kuitenkin pakko maistaa. Tupla Shuffle-pala löytyy keksihyllystä. Yhdessä palassa on 80 kaloria. Kyllä, 80. Söin ehkä yhden niitä Tupla Shuffle-patukoita, en välittänyt siitä. Mutta juu, en välttämättä osta uudelleen, ehkä sitten Fasupaloja mieluummin jos tuollaisia pläjäyksia mieli tekee. Eikä voi suositella sellaiselle, jolta pussi kuin pussi menee yhdellä istumalla. Maraboulle oli tullut Sensation-sarjaan Blueberry Milk, maitokreemia ja mustikkakastiketta. No tämä on sarjaa tulihan kokeiltua, tosi makeaahan tämä on. Ei varmaan huonoa sinänsä, mutta en onneksi ole heikkona tällaisiin. Ja sitten vielä Maraboun Marenki&Pähkinä-patukka. Eh? No olihan siinä marenkia jopa 2,5%. Haloo hei yhtä tyhjän kanssa! Tehkää sellaista missä on kunnon isoja marenkipaloja tai vaikka levy, jossa on ohuita marenkilevyjä ja suklaakerroksia limittäin, että voi edes marengista puhua. Tänä viikonloppuna sitten 5 tuntia lenkkeilyä kiitos.