Päivän jäätelö

Vanity-täti se vaan paisuu ja paisuu täällä. No ei vaiskaan. 330 kaloria tässä, kitoos. Vain luontaisia aromeja sanoo hän.

Kivaa tässä oli, että kuorrutteessa on vähän paahdettua riisiä, ne olivat mukavia sattumia. Kaakaosydän oli myöskin ihan kiva, se ei ole sellainen kingismäinen rasvaklöntti vaan vähän sellainen.. öö kuivempi. Ei huono. Mutta it's about choices, ei voi sitten kaikkea mässätä, jos näissä jäätelöissä on näin paljon kaloreita.

ehm. Tämä oli sitten kolmellakin kerroksella keltaisempi kuin odotin.. ei se ihan NOIN pahan näköinen ollut oikeasti ja kiilto oli huippua ilman mitään päällysteitä.

Päivän must-ostos

Tämä, eli sy-voide kunnon suojakertoimella, oli mulla jo pitkään mielessä, että täytyypi muistaa jostain tilata keväällä. Tämä oli sattumalta edukkaasti eBay UK:ssa, mutta Strawberrynet on toinen vaihtoehto. Kasvojen aurinkosuoja on vielä harkinnassa, sen pitäisi olla kuitenkin sellainen joka menee meikin alla, suojakerroin vähintään 30. Näin jenkki eBayssa esim. RoCilla sellaisen kiinnostavan tai sitten ostan apteekista La Rochey Poseyn suojan, jota aina kaikki expertitkin suosittelevat..

Päivän kiinnostava uutuus

Tahdon tuon violetin! Ja sitten ehkä sen pronssisen. Amethyst Glam on hän nimeltään eikä mistään saaaaa. Lancomen tuotoksia nämä. Joitain sävyjä on jenkki Ebayssa ja Brigette's Boutiquessa, mutta ei niitä mitä haluaisin. Laatu ehkä hieman mietitytti, mutta mielestäni nämä ovat saaneet ihan kohtuullisia arvioita. Paleteista löytyy 10 sävykokonaisuutta.