InStyle listaa vuosittain parhaat kauneustuotteet. Useampi vuosi sitten tämä oli mielettömän ihanaa ja samalla hyvin kiduttavaa luettavaa, sillä 98% tuotteista oli sellaisia, mitä Suomesta ei saanut ja jos ei juuri ollut Jenkkeihin lennähtämässä niin.. No, ei varmaan suurehkoa osaa saa vieläkään, mutta hurraa, nyt meillä on internet.

1242744936_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ennen jutun nimi oli esim. 229 best beauty buys, nyt niitä taisi olla "vain" 149 esittelyssä..

1242744949_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poimintoja:

Lip Gloss with best color range: MAC Lipglass

Inexpensive lipstick with best color range: L'oreal Paris Colour Riche

Lip Gloss: Chanel Glossimer (en ole vieläkään kokeillut näitä, toisaalta en ole tällaisten huulikiiltojen ystäväkään..)

Lipstick with best color range : NARS (eikös nämä ole aika kuivia, en tykännyt. Toisaalta tässä arvioidaan värivalikoimaa, mutta väitetään olevan kestäviä ilman kuivuutta. Jaa)

Pencil eye liner: MAC Eye Kohl (nämä ovat kieltämättä hyviä kyniä)

Eye shadow: Dior 5-colour palette (totally agree!)

Inexpensive (edullinen) mascara: L'oreal Paris Voluminous (onko tämä vielä/enää Suomessa myynnissä vai onko ollutkaan, miten en muista)

Overall mascara: Dior Dior Show (tällä myös Hall of Fame-palkinto, en ole kokeillut vielä, olikos tämä se isoharjainen, mii nou laiks.)

Inexpensive eye shadow: L'oreal HIP Powder (Ihan toimiva, varmaan liian reippaita sävyjä suomalaiseen makuun)

Powder blush: NARS (No joo, monien suosikki)

Editor's pick: NARS Multiple duo

Bronzer: Guerlain Terra Cotta (Tämän melkein ostin viime vuonna, mutta minä ja bronzerit = no)

Blemish concealer: Laura Mercier Secret Camouflage (tätä klassikkoa olen ollut ostamassa, mutta katsotaan nyt, onko enää tarvetta)

Editor's pick: Urban Decay 24/7 pencil (Näistä olen kuullut pelkkää hyvää, nyt en vaan tarvitse uusia kyniä, enkä siis vielä omista yhtään)

Meikkipohjista kehuja saivat mm.: Laura Mercier Oil-free (eemm.. aika keltainen oman kokemukseni mukaan), edullisista L'oreal True Match (paksua jankkia), mineraaleista I.D. Bare Minerals, nestemäisistä Giorgio Armanin Luminous Silk (haluan haluan, olen testannut pikkutuubista mutta monta astetta liian tummaa sävyä). Primereista maininnan sai Smashboxin Photo Finish, tästä on tullut kevyempi, öljytön versio, sitä voisi kokeilla, jotkut ovat nimittäin saaneet näppylöitä tuosta alkuperäisestä..)

Raportti jatkuu mahdollisesti toisena ajankohtana ; )1242746620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e