Mietin eilen seuraavaa lakkausta, tarkoitus olisi tänään lakkailla, ja jos lakkaus kestäisi keskiviikkoiltaan, niin kiva. Alunperinhän oli laittamassa MACin Peppermint Pattin, mutta se ei tunnu nyt oikealta tähän hetkeen. Vähemmän keväinen sää ei varsinaisesti auta asiaa. Noh, olin suunnitellut sitten jotain ruskeaa, tummahkoa, kultaista, ehkä China Glazen Side-saddle.. hmm eikun nudea! Mieleeni oli jäänyt uuden jenkki InStylen (March 2009) juttu The New Nude ja ajattelin, että joojoo ei kiinnosta, nudet eivät todellakaan ole mikään kevään trendi. Ja sitten tajusin, että juuri sellaisen lakkauksen haluan nyt, joten ei kun koluamaan omaa nudelakkavarastoa ja johan sieltä löytyi hulppeat kolmea sopivaa kappaletta tarkoitukseen.

I'm not generally excited about nude polishes.. until right NOW. My nude stash isn't huge, but I think I want that Creative polish, Cocoa. It certainly looks perfect.

Color Club-mini Diva in Brown, Essie Chic Boutique ja OPI Miso happy with this color. Mmmm. Tykkään tosta Creativen Cocoa-lakasta. Sitä ei nyt tähän hätään saa, joten valinta kohdistunee Essieen tai OPIin.

MAC PP-swatchi. Kolme kerrosta vaatii tasaiseen tulokseen. Muutoin väri on lähellä pullon väriä, kyseessä siis creme-koostumus. Ostaisin ehkä toisenkin varastoon, jos sais normaaliin hintaan, mutta Ebay-hintaan en taida viitsiä varastoa kasvattaa.

MAC Peppermint Patti swatch, three coats for an even result. If you are able to buy this in normal price, buy two, u know I would ; ). It's pretty, but I have to save it for a bit nicer weather, I think it's a spring color.