Peridotin jälkeen meinasin, että odottelen syksyn Chaneleja kotomaahan saapuviksi, mutta pöh. Graphite yllätti positiivisesti, ei mulle ainakaan ollut jäänyt mieleen lukiessani tuosta ja kuvia katsellessani, että kultaisuus olisi siinä voimakasta, no se on ja se on hyvä asia.

Olen tyytyväinen swatchin todenmukaisuuteen, se on siis kullanharmaa metallinen sävy = fabulous.

Alla Chanel Graphite, yllä OPI Lucerne-tainly Look Marvelous, ja ei, ne eivät todellakaan ole dupeja. OPIssa ei ole kultaisuutta, Graphite on täyteläinen sävy.

Peridotista en saanut oikein tyydyttäviä kuvia.. sanottakoon lakan puolesta se, että "jouduin" pitämään sitä n. 8 päivää, ei tarvinnut touch upia eikä ollut edes päälilakkaa. Ensimmäisen päivän jälkeen oli aavistuksenomainen tipwear, joka näkyy kuvassa enemmän kuin todellisuudessa.

Salamalla

Ja ilman.. Peridotissa on siis varsin voimakas vihreä taitto, ihan kaunis sellainen, muttei tässä pahemmin näy. Luin mielestäni jossain sen olevan oliivi.. noh ei. Kaksi kerrosta.

Tähän en sen sijaan ollut tyytyväinen:

Oltiin sitten myyjän kanssa yhtä mieltä siitä, että maanantaikappale taisi osua. Onneksi sain hyvitystä.

Onko Peridot must have? Noh jos tykkäät kullanvärisistä, vihreään metalliin taittavista lakoista.. Kyllä yksi mamma kehaisi, että "sullahan on kauniin värinen lakka", ja samaan hengenvetoon: "mutta eikös mullakin ole" ja esitteli tyypillistä pinkkiä kasarihelmiäispas.. lakkaa siis. "On onhan se..". Oli siinä lakassa sentään sininen flash, jos jotain positiivista puristan.

Sanoisin, että Graphite on ehkä erikoisempi, toisaalta on todennäköistä, että joku Revlon tai muu jenkkimarkettimerkki pukkaa oman dupensa markkinoille piakkoin. Mutta onhan se nyt eri asia onko Chanelia vai Revlonia, toisaalta kukaan tavis tuskin eroa huomaa. Ja taas toisaalta jollekin mikä tahansa kultaan viittaava on potentiaalinen Peridot-dupe.. NOT.

27 e on nykyhinta Chaneleista täällä, joten sinne vaan vaikka jonotuslistalle sitten, ettei jää ilman, jos et eBaysta näitä nykäse, ihan kohtuuhintaan n. 30 e postareineen vielä saatavilla.

Mutta mitäs saa alle 10%:lla tuosta hinnasta? No vaikka Flormar-lakkoja!

Tiedän, swatchit ois paikallaan, mutta ei nyt ainakaan tänään onnistu.. näitä saa siis hintaan 1,99 e esim. Robbarista ja kai Tokmanniin kuuluvista puljuista. Lakoissa on myös jostain syystä Kone Helsinki-tarra.. whatever. En ole näitä tositoimissa vielä kokeillut, mutta vähän vertailua..

Yllä Flormar U11, alla Dior Gold Nugget, salamalla.

Samat.

Flormar U16 ja OPI DS Royal, salama.

OPI DS Royal ja Flormar U16.

Värit vähän pielessä näissä, U05 ja ilmeisesti U15, joka on kyllä punertavampi oikeasti..

Nämä olivat satsin vaaleimmat; U28 ja U20. Virallinen nimi on siis (Long Wear) Flormar Supershine Miracle colors.

Ainiin, olin jo niin hiki päässä, että unohdin tuon otsikon.. meinas siis unohtua.

Tuo pitää saada ASAP, Maybelline Color Explosion Forest Fury luomari..