Varmaan joskus keväällä mainostelin, että hahhah eipä kiinnosta uudet Chinat ja OPIt.. niin. No ei se sitten kauhean kauan kestänyt.. Tällä hetkellä kiinnostaa Chinan metallikräklet, Chinan Metrosta pari glitteriä, OPIn Serena-lakkoja, ainakin se purppura, siitä kesäsetistä se Peony, Chanelin syyslakat, Diorin siniset syksyn kokoelmasta, miksei OPIn Holiday Muppetitkin, mutta ne ovat taas sellaisia tappoglittereitä, jaaah mitäs sitten vielä.. Essien syksy ei näyttänyt ihmeelliselta, mutta olihan siinä sellainen vihreä. Orlyn syystarjontakin oli ihan ok, ellei sitten ole ihan dupeja. Sitten kiinnostaisi tilata pari Ozoticsia Australiasta, varjelkaa itseänne Ozotic-kuvilta. Asiaa ja himotuksia tietty auttaisi jos sulkisi tämän paholaisen masiinan. Niin ja sitten ihastelin vielä Isadoran lakkoja Kicksissä, tosin ne valot teki varmaan temppuja, mutta teki mieli ostaa kaikki. Hinta-määrä-suhde on vaan ihan pielessä.

Eniwway. Sitten kun niitä lakkoja tupsahtelee luukusta, niin täytyy kokeilla kerralla kaikkia. Ylhäältä eli etusormesta alaspäin: Essie Borrowed&Blue, French Affair, Nice is Nice ja Absolutely Shore.

Essie Play del Platinum, Da Bush, Absolutely Shore. Mulle tuli myös Braziliant, en tykännyt yhtään, oli aika tunkkainen ainakin mun iholle, ruskettuneelle varmaan ihan omiaan ja Smooth Sailing, parhautta. SS:ää kuvaillaan periwinkleksi, mutta no siis, minusta se on sellainen merensininen, farkunsininen, jossa on hopeashimmeriä. Ei liian tumma ei liian vaalea. Eikä tietenkään kuvaa.

Sain myös tuollaisen käsiini, Chanel Vert Sacrilège, ihan kiva vihreä.

Salamalla tässä OPI Spark De Triomphe, mukavasti kultaa ja hopeaa sekaisin, varmaan kannattaa laittaa joku vaalea kulta alle.

OPI Serenaa lisää; Rally Pretty Pink.

Tällainen löytyi Sokokselta, Taffelin snakseja kuorrutettuna suklaalla. Juu ihan ok oli, imaisin koko pussin, mutta hei missä ne suklaapopcornit viipyvät? Voihan niitä toki tehdä itsekin, muttaaah..