Hah, unohdinpa, että mun piti jatkaa sitä sarjaa, öö, päivän ostos.. whatever.

Kleancolor Holo Chrome 94. Mitä sanoisin? Yksi upeimpia lakkoja ikinä, täydellinen sinivioletti sävy, ei liian vaalea, ei liian tumma, ei liian violetti. Todella kimaltava, mutta jotain hieman epämukavaa tässä koostumuksessa on, en tiedä miksi. Sivellin on huono. Lakassa on formaldehyde resiniä, joka ei kaikkia miellytä, joidenkin mielestä Kleancolorin lakat haisevat hirveältä, mielestäni tämä ei erityisesti haissut.. made in China. Lakkaa on mielestäni tässä kolmisen kerrosta, pari kerrosta kannattaa laittaa kiiltolakkaa päälle. Jenkki-Ebaysta aika helposti saatavilla.

One of the prettiest polishes ever, Kleancolor Holo Chrome.

Salamalla/With flash.

Banaania ja kookosta löytyy Maraboun uudesta Caribbean-suklaasta. Suklaa on tuttua sokerihuttua, mutta ihan makoisaahan tuo oli..ainakin.. makeaa. Tulihan testattua, en välttis osta uudelleen. Muistakaa nyt ainakin tsekata se Marianne Kismet, se oli ihan hyvää.

Nyt vasta hankin OPI Katy Perry-kokoelmasta lakan, tarkemmin ottaen Teenage Dreamin. TD on sellainen hillitty glitteri, sopii sellaiselle, joka kaipaa vähän blingiä, muttei mitään luonnotonta tai räikeää. Lakkasin vain aluksi tuon yhden sormen ja mietin, olenko nyt tällaisella hillityn lakan tuulella.. maybe not. Lakassa on pohjaväriä riittävästi, niin, että se toimii omillaan. Auringonpaisteessa nuo pyöreät holopallukat ovat omillaan ja kimallus on huimaa. Miksen saanut sellaista kuvaa aikaiseksi..Hmph.

Viime aikoina on kovasti ihasteltu Diorin kesän aurinkopuutereita, varsinkin sävyä Aurora. Itse olen ihan toivoton arskapuutereiden kanssa. Pitäisi kaivaa esiin se hieno.. mikässeoli, sellanen baked-juttu, olikohan se.. mikäs merkki se oli. Jooh anyway, näitä on siis kaksi sävyä täällä markkinoilla ja kolmas.. Aasiassa. No tietysti mun piti nähdä, että mikämikä. Ja eihän tämä enää mikään arskapuuteri olekaan, oisko lähinnä hohdepuuteri. Ah miten hieno rasia.

Hän on siis nimeltään Diorskin Nude Glow Healthy Summer Powder 003 First Light. Ostin Ebay UK:n kautta.