Tästä tuoksusta on pitänyt kirjoittamani jo aikoja sitten.

Eva Longoria julkaisi oman tuoksunsa, mmm, koskahan se tarkalleen oli? Koko juttuhan alkoi siitä, että Alluressa oli tuoksunäyte, ja ihastuin siihen ja toki sitten googlettelin, että löytäisikö sitä jostain. No ei löytynyt, pitkään aikaan. Yritin lueskella palstoja, muutkin olivat tykästyneet tuoksuun ja harmittelivat kun ei sitä kuitenkaan löydy. YOU DON'T DO THAT! Jos on hemmetti näyte lehdessä niin täytyyhän sitä haisua sitten saada, heti eikä puolen vuoden päästä! Kokeilin sitten jossain vaiheessa tilata Amazonistakin, mutta eiväthän he mitään suostuneet lähettämään. Sitten lopulta eBaysta sain tällaisen jättipullon 100 ml, pienempikin olisi riittänyt.

Mulle ei ikinä sano nuo ainesosat mitään. Noh sitten kun tuoksu tuli ja sitä kokeilin, ajattelin, että hmm oliko se näyte nyt tällainen.. ei..en tiedä. Ihmettelin myös hieman tuoksua kun suihkaus oli hieman kuivahtanut iholla-- kissanpissa??!. Omg. Samalla luin MUAsta olisiko siellä jotain arvioita, ja kuinka ollakaan, mitäpä siellä henkilö sanoi muutakuin että OMG CAT URINE. Joo-oh. Voi helevatta.

No nyt kun on tullut sitä vähän testailtua ja aikaakin kulunut, hitto vieköön, mä tykkään tuosta tuoksusta. Se muistuttaa aika paljon myös D&G Light Blueta ja Moschinon I love lovea, tykkään juuri tuollaisista, onko se sitten se pink grapefruit. Mutta tosiaan, yksi asia täytyisi tehdä, kysyä nimittäin lahjomattomalta kaveriltani suoraan: "Haiseeko tämä sinun mielestäsi kissanpissalta?" En ole vielä kysynyt, koska tiedän, että hän vastaisi totuudenmukaisesti, enkä halua kuulla, että "Nooh, kyllähän se vähän oikeastaan haisee..", koska jos se olisi niin, hän ei jättäisi sitä kohteliaisuudesta sanomatta. En halua, että intona suihkuttelen tätä aamulla, menen töihin, ja osa ihmisista ajattelee, että omg onko mun pakko olla samassa tilassa tuon kanssa.. eli kannattaisi ottaa selvää. Eikö ollutkin loistava myyntipuhe? Tiedän, että kaikki ryntäävät tilaamaan Evan tuoksun nyt!! Oikeasti siis, tämä on ihana, uskotteko hih. *suihkis*

Niin sitä piti vielä sanoa tästä julkkispuolesta, muhun ei yleensä vaikuta kauheasti, että mikä julkkis on kyseessä, jos tuote on kiinnostava, ellei nyt ole joku tosi vastenmielinen tapaus, kuten Celine Dion. Olin esim. aivan hulluna Jessica Simpsonin Dessert-sarjaan, Jessicasta mulla ei ole sen kummempaa mielipidettä, kaunis nainen, hirveitä covereita tekee hah, mutta sen Dessert-sarjan imago, omg, olin ihan hulluna siihen ja mulla on vieläkin niitä voiteita ja huulikiiltoja..

Banana Smoothie onkin sitten eri sarjaa. Mulla on myös sellainen vika, että himoitsen tuoksuvia vartalovoiteita, mutten sitten oikeasti halua niitä käyttää..

Kummallista noissa julkkislanseerauksissa on, että monilta tulee se tuoksu markkinoille sitten, kun tähti alkaa olemaan jo laskusuunnassa, jotenkin tosi huono ajoitus. Tai ainakin alkaa olemaan jo vähän kulunut imago jollain lailla, en tiedä miksi kiinnostuisin Halle Berryn, Beyoncen, Faith Hillin tuoksuista, no Kylie Minoque huhh, ja sitten se, että jos niitä tuotteita myydään Citymarketissa niin imago on täysin mennyttä. Täysin.

Evan julkisuuskuva on mun mielestä hieman miinuspuolella, muttei niin paljon, etten voisi käyttää kiinnostavaa tuotetta. Ja miksi miinuspuolella, siksi, että kaikki lehdet ja palstat tuntuivat olevan täynnä sitä, me Tonyn kanssa sitä ja me Tonyn kanssa tätä (oliko se ex Tony..) ja Tony tykkää tällaisista jutuista ja ei sitä ikäero haittaa. Hirveä tyrkkyvaikutelma. No miten siinä sitten loppujen lopuksi kävikään on toinen juttu. Plus etten katso Täykkäreitä.

Erityisen hyvin musta onnistui J Lo, olen pitänyt todella paljon muutamista Glow-sarjan jutuista, kuten Miami Glow, joka on amazing, mutta jotenkin tuntuu, ettei ole oikeaa paikkaa missä sitä käyttäisi, se on niin erikoinen. Tykkään myös todella paljon Live Luxesta, joka muistuttaa Escdan Pacific Paradisea. Nythän erilaisia Glow-juttuja on putkahtanut niin paljon, etten ole pysynyt kärryillä, Blue Glow, My Glow, Sunkissed Glow, jotain rajaa.