Tämä päivän ostos on nyt sitten tällainen uusi sarja. Tässä sarjassa kepeästi esittelen .. um.. ostoksiani. Ostaminen sinänsä ei ole mikään itseisarvo (huomioi saarnaosuus ja moraalinen sanoma), mutta kaikenlaista (uutta) tulee aina hankittua ja testailtua. Valitettavasti olen vähän huono arvioimaan tai pisteyttämään tuotteita, mikä on itsellenikin vähän yllätys, koska mulla on yleensä mielipiteitä vähintäänkin riittävästi yhdelle ihmiselle. Voin joissain tapauksissa yrittää.

Aloitetaan tällä. Easy Dietin keitto-ja smoothiepussit ovat varsin kiehtovan näköisiä. Näillähän voi harjoittaa hyvin vähäkalorista dieettiä, mutta itse ajattelin lähinnä kevyenä ja nopeana ateriana, esim. tässä kanakeitossa on 187 kaloria, 25 g proteiinia, 14 g hiilareita, 2,8 g rasvaa ja 4 g kuitua. Tällaisen voi vetäistä vaikka lounaalla, jos illalla on isompaa mättöä tai ulkonasyömistä tiedossa. Tai toisinpäin, jos on tullut herkuteltua ja kehokin kaipaisi jotain tilapäistä (?) kevennystä, niin keittoa vaan nassuun. Sekoitetaan kuumaan veteen (2,5-3 dl) ja valmista. Oikealla lopputulos.

Nuo klöntit ovat ihan oikeita sattumia, ei mitään sulamattomia kasoja. Keitto on ihan ookoo makuista, ei pahaa, ja ehkä jopa pitää nälkää. Kello on nyt 16.45 ja olen vasta "ehtinyt" syödä aamupuuron ja tämän, eikä ole ihan tapponälkä vieläkään. Maistoin myös sarjan Thai-keittoa eräs päivä, ei huono sekään. Kaveri maistoi noita makeita Suklaa-vadelma tiesmitäpirtelöitä, muttei tykännyt. Aion kyllä itse vielä testata sellaisen. Miten noita makeita juttuja onkin niin vaikea tehdä hyvän tai edes kohtuullisenmakuisiksi? Nutriletin valmisjuomat ovat hyviä, mutta niissä onkin jogurttijuomapohja.

Kyllä tälle vähintään 3+/5 voi antaa arvosanaksi. Ravintosisällöstä tarkempaa tietoa leader.fi tai easydiet.fi. Vähittäismyyntihinta n. 2,90 e.