Jostain syystä bloggeri temppuilee mulle. Toisaalta, eipä ole kauheasti haitannut. Saattaapi siis olla, että kirjoittelen joskus tänne.

Koska olen laiska ja ilkeä, niin en laita edes swatchia. Noh, lähinnä se johtuu siitä, että olen.. laiska ja toisaalta siitä, että olisi hyvä olla jotain perusvertailukohtia, mutta mulla ei ole nyt käytössä Suomen markkinoilla olevia meikkipohjia, enpäs tullut tuota ajatelleeksikaan. No mutta anyway, kyseessä on siis Jenkkilässä lanseerattu Maybellinen uusi linja vai mikä näissä olisi oikea suomennos, Fit Me. Pointtina kai se, että tästä lainista (onko tämä sitten parempi termi) pitäisi yhtenäisen numeroinnin perusteella löytää itselleen sopivat sävyt sekä meikkivoiteesta, puuterista, poskipunasta ja peiteväristä. Nappasin eBaysta sävyn 115 Ivory, joka taitaa olla toiseksi vaalein. Lisätietoa sävyistä ynnämuusta Maybellinen sivuilta.

Joku taittohan tässä taitaa olla (kun on tuo vitonen perässä) mutta whatever. (Hyi taas laiska.) Aurinkosuojakerroin on 18. Ah tässä vielä takamuksesta kuva.

Yksi niistä asioista, josta tässä vuodatuksessa tykkäsin oli se, että kuvan voi lisätä aina tässä stoorin mukana. Asiaan. Drug facts? Täytyypä katsoa mikä toi octinoxate on. Sitten joskus kun jaksan. Voide tosiaan on varsin ihanan luonnollisen tuntuinen, se mitä kaipaan meikkivoiteelta, niin kuin kai meistä jokainen? Am I right? Kaikkea tämä ei peitä, peittävyys ehkä semmoista sheer-medium-luokkaa, esim. pisamat pukkaavat läpi, mutta jos sellaisen yleisen kuulauden saisi aikaan, niin ehkä se riittää. Jaa niin se inkki.

Jahas juu, löytyy silikonia ja parabeenejä.. mutta jos ihoni ei pimahda tästä, niin ihan sama.

Maybellinella oli jo ihan täydellinen meikkivoide Non Stop (Gemeyn peruja), joten ei ihme, että heiltä syntyisi joku uusi ihanan ohut, mutta sopivan peittävä ja ihoa hellivä tuote.. toivottavasti tämä on sitä. Olen vasta toista kertaa tänään kokeilemassa. We'll see. Kai tämä piakkoin Suomeenkin tiensä löytää.