Miten se onkin, että kosmetiikkablogiin tekee mieli tunkea myös kaikki, mitä kurkusta valuu alas? Ehkä nämä liittyvät jotenkin toisiinsa, itsensä hemmotteluun?

Olen ostellut kasan kesäjäätelöistä, joita voin.. öh arvioida tai ainakin esitellä täällä. Mun on jostain syystä vaikea joskus antaa ehdotonta arvosanaa esim. kosmetiikalle, mitäs jos alankin tykkäämään tuotteesta ja olen sanonut, että ihan paskahan tämä on? Sama kun käyttää pois jotain pitkin hampain, kolikon kääntöpuoli onkin se, että mitäs jos alan tykkäämään siitä ja sen loppuminen tuntuu katastrofilta.. No mutta asiaan.

Trio Pingviini, eikös tällainen ole ollut aikaisemminkin, onko tämä edes uutuus?

Ihan perushuttua, suklaajäätelöstähän Trio-tuutissa ei ole koskaan ollut tietoakaan.

China Glazen Re-Fresh Mint ei ole mikään uusi julkaisu, mulla meni aika kauan kunnes sain hankittua tämän, better late jne. Täytyy tosiaan toteuttaa se minttusävyjen vertailu, nyt kun valon määräkin alkaa olemaan suotuisa.

What can I say? Hyvä raikas perusminttu, kelpo laatua. Ja laittakaa nyt hyvät ihmiset aluslakka sinne lakan alle AINA. Suojaa kynttä värjäytymiltä ja lakka kestää luonnollisesti paremmin. Tulee vaan aina eteen näitä tapauksia, kun ihmiset ihmettelevät kun lakka ei kestä ja haukkuvat lakan laatua.. eh. Joo laitapa sitä lakkaa sitten öljyiselle kynnelle ja liottele vähän tiskivedessä ja sitten haukutaan, kun se lakka on niin paska ettei se kestä mitään. Ei kiva.