Miss Charming Nails on muistanut taas kivalla haasteella, kas näin;

Kynsilakka ylitse muiden:

Nfu Oh:n lakkapullot on kyllä maailman kauneimpia, tulee sellainen kerää-koko-sarja-fiilis. (Ei hyvä.) Mitään absoluuttista suosikkisävyä tai -laatua ei ole, enkä oikeastaan haluaisikaan sellaista.


Paljasta kauneusvinkkisi:

Tärkeintä olisi, että iho on kunnossa, joten kannattaa panostaa ihonhoitoon (ja hiuksiin) ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ennen värikosmetiikkaa. (Arvatkaa, olenko itse tehnyt aina näin..Päättämätön) Iho on kuitenkin kaiken perusta, värikosmetiikka vain kuorrutusta hyvälle kakulle. Olen myös oivaltanut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeyden. Eli tärkeintä on olla ennen kaikkea hyvässä kunnossa, muu hyvinvointi ja "kauneus" tulee sitten melkein itsestään. (Oliko tämä nyt mikään vinkki?)

Tuote jota ilman et elä:

BHA? En haluaisi olla riippuvainen mistään yksittäisistä tuotteista, koska tuotteita aina lopetellaan ja sitten tulee paniikki, hah. Yksiä tärkeimpiä juttuja tukkeutuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholleni ovat toimivat salisyylihappotuotteet, kuten Paula's Choicen BHA-tuotteet (Beta hydroxy acid), ja MUACin (makeupartistschoice.com) vastaavia on kokeilussa myös.


Rakkain meikkituotteesi:

Ehkä ne ovat jotkin luomaripaletit.. Diorin, Guerlainin ja Chanelin kauniit paletit.

Monikäyttöisin meikkituotteesi:

Yleensä tykkään luomiväripaleteista, joilla saa myös rajauksen tehtyä, eli paletissa on ainakin yksi riittävän tumma sävy ja sopiva neutraali sävy tasaamaan luomensävyä + normiluomarit. Yleensä sellaiset kaikki-yhdessä-paletit eivät kiinnosta, mitäs sitä tekisi sitten kaikilla muilla meikeillä, jos yhdessä paletissa olisi kaikki paitsi ripsari? Ennen käytin poskipunaa myös ainoana luomivärinä kulmaluulla ulkoreunassa. Meikkituotteista en oikein keksi monikäyttöisyyttä, huulipunaahan voi käyttää poskipunana jne.. no korkeintaan hätätapauksessa.

Kallein kosmetiikkaostoksesi:

Oisko se sitten Dior Design Navy, joka maksoi yli 64 e. Olisiko markka-aikaan tullut osteltua tällaisia, öhmm. Euroissa noi järkkyhinnat on helpompi sivuuttaa. Ehkä hieman liian viileä mulle kuitenkin. Oli vaan pakko saada. (On muuten myynnissä mulla, jos sattuu kiinnostamaan ; ).

Pahin hutiostoksesi:

Tähän kategoriaan laittaisin Guerlainin kivipuuterin, jonka ostin n. 19 vee, kun aloin olemaan aivan sokaistunut selektiivisestä kosmetiikasta, ja ties mistä hienoista kultapakkauksista, kauheasti ei kuitenkaan olisi ollut sellaiseen varaa. Maksoi n. 250 MARKKAA. Tsiisas!!!! 250 markkaa kivipuuterista. Ja mitäs iloa siitä sitten oli.. öh. Toisaalta tuleehan sitä nykyäänkin laitettua yksittäiseen tuotteeseen 40-50 e aika suruttomasti... (sori en saanut lihavointia pois päältä ¤&¤%#¤2#¤&¤%/)