Säännöllisesti seuraamiani "alan" lehtiä ovat InStyle US ja Allure. Monet lehdet toki kiinnostavat, mutta viitsiikö niistä aina maksaa 8 e kpl? Tilaan tällä hetkellä Allurea ja Luckya suoraan Jenkeistä, vuosikerta n. 30 e paikkeilla toimituskuluineen. Tykkäisin myös Harper's Bazaarista ja InStyle Uk:sta, kaikista hiuslehdistä, Voguesta, Trendistä, Gloriasta jne, mutta tosiaan noihin menisikin sitten toistasataa euroa kuussa, joten täytyy vähän priorisoida.

Trendin "Kaunistu" 05/09, Allure (The Beauty Expert) May 2009 ja Lucky (The magazine about shopping and style) June 2009.

1242479036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mmm. Trendi. Eh. Sori ei paljoakaan sanottavaa. Trendissä huvitti ennen väkisinympätty kehitysmaastoori kaiken hömpän keskellä. No, mua ei kosmisfriikkinä jaksa huvittaa artikkelit, jossa kosmetiikasta ymmärtämättömälle mimmille isketään tonnilla tuotteita ja sitten se on niiku et siis mitä näil tehään, onko nää oikeesti parempia kuin apteekin rasvat. Rasvat? Hiusjuttu oli ok. 6 euroa hukkaan.

Allure on piiiikkasen alkanut kyllästyttää, olen sitä varmaan vuosikymmenen lukenut, ja miettinyt, miten onkin mahdollista keksiä jotain uutta kuukaudesta toiseen, great hair, perfect skin aina vaan uudestaan. Aika hyvin se on onnistunut, suht aikuinen ote hommaan, ok artikkeleita joskus, mutta nyt alkaa vähän puuduttaa. Ei jäänyt oikein mitään mieleen, eikä Blake Lively jaksa erityisesti kiinnostaa.

Lucky. Jossain sanottiin, että lehti on kuin yksi suuri katalogi. No niinhän se vähän on. Tajusin juuri, ettei lehdessä ole mitään artikkeleita. Ei taida olla tarkoituskaan. Eli selaat läpi rättikuvat ja mainokset. Mmm. Sen olen tästä lehdestä nyt muutaman numeron kokemuksella huomannut, että siinä esitellään/mainostetaan kosmistuotteita JOTKA MÄ HALUAISIN HETI NYT KAIKKI. Tässä lehdessä esim. Benefit Bad Gal Plum mascara (en kuitenkaan osta, koska en tykkää siitä harjasta), Dolce&Gabbanan meikit (ehkä vähän tylsiä kuitenkin), Perricone MD No foundation foundation, Laura Mercier Black Violet Kohl Pencil, Sally Hershbergerin hiustuotteet, erilaiset kookosjutut ja ties mitä. Sais olla jotain lukemistakin kyllä.

1242479090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e