Suihkemeikkivoiteet ovat aina kiinnostaneet minua, tarjontaa vaan on ollut vähän. Lueskelin eräältä foorumilta Sally Hansenin uudesta meikkisuihkeesta keskustelua ja joku mainitsi tämän ERAn. Merkistä löytyikin aika positiivisia arvioita.

1241455796_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miten valita sävy, jos netistä lähtee tällaista tilailemaan? Merkin omilla sivuilla on "Automatch", jonne voit syöttää markkinoilla olevia meikkivoiteita ja niiden sävyjä (jotka heillä on rekisterissä), ja automaatti antaa sävyehdotuksen. Jotenkin päädyin sävyyn Y3, Light butterscotch, elikkäs Y varmaankin viittaa sävyyn yellow= keltapohjainen, koska muut ovat sitten R eli punapohjaisia. Mielestäni olen lähinnä neutraali, mutta ehkä hieman lämpimään taipuva.

Noh, tämä sävy ei ihan ole ehkä kohdallaan mulle. Kun sen levittää, meikki ei näytä liian tummalta, mutta toisaalta.. luulen, että loppukesästä, kun on hieman päivetystä tilanne voi olla toinen. Voisin kokeilla vaaleampaa, punapohjaista R2 Pale Ivorya, jota verrattiin Revlonin Colorstay 01 Ivoryyn.

Tämä Everyday-versio on kevyesti peittävä, ehkä sittenkin liian kevyt mulle arkeen. Toisaalta tätä voi kerrostaa. Käytän tätä niin, että suihkutan ensin kädelle ja levitän sitten kasvoille. Hinta oli n. 17£. Tästä on toinenkin versio, tai pikemminkin alkuperäinen, ERA Face spray on foundation, joka on puolet kalliimpi, kehitetty enemmän pro-käyttöön, on hieman peittävämpi jne. INCI varmaan kiinnostaa monia.. öh olen jo heittänyt lootan roskiin Nolostunut, enkä oikein muista mitä siinä oli. Tuote on kuitenkin öljytön.

1241456848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hurjan tumman näköinen tuossa läntissä, mutta tuolla määrällä käsittelee melkein koko kasvot. Omani hankin BeautyBaysta, nopea ja sujuva toimitus.