Mulla on ristiriitainen suhde Tigiin.

1239367102_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on kauhean kiva, että ne tuoksuu, mutta se ei ole hiustuotteessa eikä vartalotuotteessa tärkeintä. Hiukseni ovat paksut, karheat, hieman kihartuvat, värjätyt ja raidoitetut. Pesen joka toinen päivä, hyvä perusshampoo mulle on Redkenin All Soft, joka tekee sen mitä pitää; pesee kevyesti, päänahka ei kutise jälkeenpäin, hiukset eivät ole kuivat. Hoitoainetta ja jätettävää käytän aina.

Tigiltä mulla oli Self Absorbed, joka kyllä vaan, tuoksui kivalta apsulta, mutta oli liian pesevä/kuivattava. Myöskään se vihreä ananaksen tuoksuinen suoristava shampoo ei ollut erikoismainintaa ansaitseva. Nämä sulfaatittomat vaikuttavat ihan mukavilta (Superstar ja Color Savvy). Väriä säästävät ominaisuudet eivät tietenkään ole siis haitaksi. Brunette Goddess hoitoaine, arvatkaa, tuoksuu ihanalta kinuskilta, muttei hoida erityisesti. En ala noita INCI-asioita hirveästi analysoimaan, toiset tietävät ne paremmin. 

Superficialia suihkautan joskus pesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan. Ihan jees, ei lätsäytä, muistaakseni samankaltainen tuoksu kuin Strawberry Lemonadessa. Kuvasta uupuukin Girl Toys, harvemmin tulee käytettyä noita silikonisilotusseerumeja, mutta hei, SE TUOKSUU HYVÄLTÄ. Ostin sitä kerran, kun kampaaja laittoi sitä kourallisen tukkaani ensin räjäytettyään koko kuontalon. Silikoniseerumihan se pelastaa.

Oatmeal & Honey hoitoaine on monen suosikki, ei varmaan huonompi, täytyy ottaa se kunnolla käyttöön. Kiiltosuihkeisiin mulla on (ollut?) melkein pakkomielle, en kuitenkaan niitä uskalla paljoakaan käyttää, likaistaa hiukset niin äkkiä. Oikeastaan mua ällöttää toi Superstar suihkutettava hoittis/volumizer, yäk mansikkapirtelöä hiuksissa. Ego Boost ei tee mun hiuksille mitään, mutta pullo on hieno.

Body-sarjan Papayarazzi vartalovoide, niin, tuoksuu ihanalta, mutta ei kosteusvoiteena muuten ole erikoinen. Oatmeal Cookie-sarja on tietty ihana, jotenkin en tykännyt siitä voiteen tuoksusta, mutta suihkugeeli on ihan huippu, kiva ostaa tuollaisia esim. lahjaksi. Strawberry Lemonadesta tykkään kanssa tuoksuna, kuin Amppari-mehujää. Mint to be.. minttujutut tuppaavat tuoksumaan puoli päivää jauhetulta Jenkiltä = ei hyvä. Suihkugeeli on ihan ok, varsin mieto. Vartalovoide.. piti oikein kokeilla, no en tiedä. Aina tekisi mieli kaikenlaisia piparminttujuttuja, sitten ne eivät toimikaan iholla niinkuin toivoisi.

Saatiin tämäkin asia päivänjärjestyksestä pois. Niin joo ja Tigi, jos haluutte lähettää mulle jotain jutskii ni voitte, vaikka niit uusii rokkijuttui. Ees sen kiiltojutskan.