Tämä on yksi osio kosmetiikassa, josta olen onnistunut vieroittamaan itseni aika hyvin. On yksinkertaisesti myönnettävä itselleen, että ei, en tarvitse 200 kpl huulikiiltoja ja punia, kun ei niitä tule sittenkään kauheasti käytettyä, viitsimis-, ehtimis- ym. käytännön syistä. Inhoan huulijuttuja, joita täytyy "valvoa", inhoan rajauksia, vaikka niistä olisikin mulle varmasti hyötyä. Inhoan tahmeita kiiltoja, jotka tuntuvat huulilla ja hiukset tarttuvat mönjään kiinni. Olenkin huomannut, että mun käytäntööni sopii parhaiten sävyttävät huulivoiteet tai hoitavat, kevyet kiiltopunat. Suosikkejani ovatkin Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF 15.. mikä nimihirviö. Pidän sävyistä Blush ja Melon. Chanelin Aqualumieret ovat myös mukavia, edullisemmasta päästä pidän NYXin Lip Spa-punista. Tässä esillä jo suuresti karsittu nykyvalikoimani.. keräilisin myös mielelläni erilaisia makuhuulirasvoja.. onneksi huulirasvaa tarvitsee aina.

Tässä esim. Diorin 656 (mikähän tämä on Addict shine ehkä?), Bobbi Brownin Brown-7, MACin Lipglass Lust, alimmaisena L'orealin Colorjuice Bali Dancer 404 sekä Dessert Treatsin kiiltoja. Ylhäällä lila Lip Smackers Skittles, nämä on ihania!

Oikealla Laura Mercierin Apricot Sorbet, Cliniquen Moisture sheer lipstick 25 Citrus Glaze, Cliniquen Almost lipstick (nämä ovat hyviä myös) Mocha, MACin Slimshine High 90's ja Lancomen Sweet Balm 05 sekä huulirasvoja.

Alhaalla vasemmalla pari Nyxin Lip Spa-punaa, yläpuolella MACin Popster, Cliniquen Long last lip trio, jota olenkin saanut käytetyltyä pois. Chanelin Camelias-huulipaletti, MAC tendertone Hot'n saucy. Cliniquen vastustamattomia minikiiltoja, oikealta punat: MAC 4N, Fan fare ja Kinda Sexy, välissä Cliniquen Different ls 98 Pink whisper, Chanel Aqualumieret Maya, Santa Monica ja Honolulu, lisäksi vanha Hydrabase-puna 85. Näiden vieressä Ardenin Blush ja Maybellinen Tonic Pink 05.