Päivän meikki tänään:

Oikeasta alareunasta löytyy Dermalogican näytepussukka Super Rich Repair-voiteesta. Yleensä ihoni ei kaipaa erityisen raskasta voidetta, mutta tähän aikaan vuodesta iholla tuntuu olevan vähän eri tarpeet kuin yleisesti. Voide on suht tiivistä, muttei rasvaista. En ymmärrä miten Dermalogica tekee sen : )

Ylhäällä vasemmalla Kevyn Aucoinin Liquid Airbrush 02-voide, luomiväreinä Diorin Frosted Earth 709 (Asian exclusive), ja meikin alla vieressä oleva Shiseidon Maquillage pohjustus.

Rajaus Bobbi Brownin kylmähkö metallisen ruskea Black Mauve shimmer ink, sivellin MAC 209. Geelirajauksen levittäminen ei ole erityisen mukavaa. Poskipuna MACin Mineralize blush Pleasantry, erittäin kaunis, ainakin purkissa.. Ripsari Maybellinen Colossal musta, peitevoide Biotherm Forget it 10. Huulipuna MACin Fan Fare, ja BFD vaati vielä sipaisun No7:n Radiant glow-peitekynää. Kuvaan on päässyt myös Shu Uemuran ripsien taivuttimet.

Tässä on ollut muutama Bad Face Day peräkkäin, vaikka olisi saanut nukkua riittävästi. Lähinnä vaivaa siis kirjava silmänympärysiho. No, ehkä huomenna paremmin.