Tai pikemminkin päivän meikissä käytetyt tuotteet, pärstäkuvia ei nyt tule. FOTD-termi syntyy sanoista face of the day eli suomeksi päivän naama elikkäs meikki.

Heti täytyy korjata, että kuvassa on virhe. Tarkoitus oli käyttää yläkulmassa oleva Dermalogican Skin smoothing creamia, mutta enhän minä sitä laittanutkaan, vaan Lushin Ultra lightia. UL on kyllä hieman öljyinen voide, mutta tässä talvella menee.

Sy-voiteena Widmerin Eye contour cream, pakko laittaa jotain mahdollisimman ravitsevaa silmien alle, kun ei meinaa iho kestää näitä kelejä.

Clinique High impact mascara ei mitään nimensä veroista vaikutusta ole tehnyt, lähinnä käyttelen pois. Kuvan paletti on Smashboxin Smokebox, monipuolinen paletti, jossa ylärivin sävyt ovat "shimmerisiä" ja alarivin mattaa. Käytän lähinnä rajauksiin.

Tuubissa Biothermin Forget it-peitevoide 10, lähinnä silmänalusille. Pieni pinkki rasia on Kanebon alamerkin Katen geeliluomiväri PK-1. Varsin glitterinen tapaus.

Kynä on MACin Powerpoint Bordeuxline, perusluumu. Peitevärirasia on Benefitin Boi-ing, sävy 01.  Chanelin Aqualumiere sävy 52 Maya huularina, poskille taisin laittaa vanhaa Guerlainin vaahtoposkaria Peche Graffiti.

Diorin meikkivoidetta käytän luomien pohjustukseen, meikkivoiteena oli Biothermin Sense Matte 105, joka ei sinänsä ole välttämättä paras vaihtoehto kuivahkolle talvi-iholle.

Lähipäivinä tulossa China Glazen Agent lavender-lakkaus ja uusia lakkojakin pitäisi ensi viikolla tupsahtaa!