Yksi suurimpia himotuksen kohteitani on baked-tuotteet. Leivonnaisetkin toki, mutta varsinkin nämä meikkileivonnaiset. Haluaisin nähdä sen italialaisen tehtaan, missä melkein kaikki baked-tuotteet valmistetaan. Kaikki nämä esittelemäni kakut on tehty Italiassa merkistä riippumatta.

Ensiksi on kuitenkin esiteltävä tämän hulluuden aloittanut kokoelma, MAC Flashtronic.

Mullakin oli näistä jopa neljä kappaletta, mutta, no, pois on myyty. (Tämä kuva siis lainattu.)

Mitä, onko niitä näin vähän?! No, tosiasia on se, etten enää keräile enkä halua keräillä mitään (vaihtelevalla menestyksellä..), joten myyn tuotteet pois, jos tuntuu, etteivät ne ole jäämässä käyttöön. That's all I got??! I try not to collect stuff anymore, I sell them away, if I find myself not using them..

Vasemmalta ylhäältä: MAC MSF Petticoat, Clio Art Highlighter 2, Laura Geller Ethereal Rose. Alhaalla: Urban Decay Baked bronzer Gilded, harmaankultainen luomiväri MAC Family silver, sen alla duo Play on Plums. Pallukkatrio Physician's Formula Baked Spices ja alimmaisena Clio Art Shadow 3.

Omistuksessa olleita: MAC MSFt Lightscapade ja Northern light, MAC duo Heat/Element, 4 MAC Flashtronic-luomiväriä. Ainiin ja ne MACin Dainty ja Pleasantry poskipunat, eikös nekin ole baked? Yritän kyllä vähän vastustaa näitä, mutta muutamia MACin luomivärejä tekisi mieli vielä kokeilla, ja kesällä on tulossa uusia yllätys-MSF:ejä.. jos opettelen käyttämään niitä siihen mennessä.

MAC Pleasantry